مصرف ۵ محصول غذایی هنگام سرماخوردگی و بیماری از وخامت حال ناشی از ابتلا به این بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

به گزارش همشهری آنلاین، با اجتناب از مصرف پنج محصول غذایی، از وخامت حال ناشی از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری کنید:

۱- لبنیات؛ در بعضی افراد مصرف لبنیات باعث می‌شود خلط موجود در گلو ضخیم‌تر و غیر قابل تحمل شود.

۲- نوشیدنی‌های کافئین‌دار؛ نوشیدن نوشیدنی‌های مدر نظیر قهوه با دفع بیش از اندازه آب از بدن و ابتلا به کم‌آبی همراه خواهد شد.

۳- ادویه‌ها؛ مصرف تمام غذاهای بودار، سرخ‌کرده، چرب، تند یا پرادویه می‌تواند باعث التهاب بیشتر این بافت‌های ملتهب در مخاط‌های بینی، دهان و حلق افراد سرماخورده شود.

۴- شکر؛ شکر باعث التهاب بدن می‌شود. التهاب خود عامل تضعیف گلبول‌های سفید خون است.

۵- کربوهیدرات‌های ساده؛ این نوع کربوهیدرات‌ها به سرعت قند خون بدن را بالا می‌برند.

منبع: readersdigest / خراسان