پیتزا غذای مورد علاقه همه است. پس اگر املت هم دوست دارید، عاشق این پیتزا املت خواهید شد. این یکی از غذاهایی است که می‌توانید هم به عنوان صبحانه و هم به عنوان شام سرو کنید.

به گزارش همشهری آنلاین، این غذا پر از پنیر جذاب مازارلا، پپرونی و سس گوجه است. ولی به جای خمیر، همه این مواد را داخل تخم مرغ پفی هم زده می‌پیچید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا املت

۴ تخم مرغ بزرگ

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی گرم

یک چهارم فنجان پپرونی تکه شده

۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلای رنده‌شده

۲ قاشق غذاخوری ریحان خردشده

۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده

دستور پخت و طرز تهیه پیتزا املت

۱- تخم مرغ‌ها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آنها را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.

۲- روغن زیتون را در یک تابه نچسب یا چدنی با حرارت متوسط داغ کنید. روغن را در تابه بچرخانید تا تمام سطح آن را بگیرد. بعد حرارت را کم کنید.

۳- تخم مرغ‌ها را به تابه اضافه کنید. بگذارید تمام سطح تابه را بپوشاند. مطمئن شوید که کف تخم مرغ نمی‌سوزد.

۴- با یک کاردک تخم مرغ‌ها را از کناره تابه به مرکز حرکت دهید تا تمام تخم مرغ بپزد. بعد اجازه دهید تا املت کاملا پخته شود.

۵- وقتی املت تقریبا آماده شد، سس گوجه گرم را روی آن بریزید. روی آن پپرونی‌ها و پنیر موزارلای رنده شده را بریزید. برای ۳۰ ثانیه آن را بپزید تا کف آن تقریبا قهوه‌ای شود.

۶- نصف املت را روی لایه دیگر برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و همه مواد داغ شوند. آن را با ریحان و جعفری خردشده سرو کنید.