به گزارش همشهری آنلاین، این غذا پر از پنیر جذاب مازارلا، پپرونی و سس گوجه است. ولی به جای خمیر، همه این مواد را داخل تخم مرغ پفی هم زده میپیچید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا املت
۴ تخم مرغ بزرگ
یکچهارم قاشق چایخوری نمک
یکچهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی گرم
یک چهارم فنجان پپرونی تکه شده
۲ قاشق غذاخوری پنیر موزارلای رندهشده
۲ قاشق غذاخوری ریحان خردشده
۲ قاشق غذاخوری جعفری خردشده
دستور پخت و طرز تهیه پیتزا املت
۱- تخم مرغها را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آنها را با نمک و فلفل طعمدار کنید.
۲- روغن زیتون را در یک تابه نچسب یا چدنی با حرارت متوسط داغ کنید. روغن را در تابه بچرخانید تا تمام سطح آن را بگیرد. بعد حرارت را کم کنید.
۳- تخم مرغها را به تابه اضافه کنید. بگذارید تمام سطح تابه را بپوشاند. مطمئن شوید که کف تخم مرغ نمیسوزد.
۴- با یک کاردک تخم مرغها را از کناره تابه به مرکز حرکت دهید تا تمام تخم مرغ بپزد. بعد اجازه دهید تا املت کاملا پخته شود.
۵- وقتی املت تقریبا آماده شد، سس گوجه گرم را روی آن بریزید. روی آن پپرونیها و پنیر موزارلای رنده شده را بریزید. برای ۳۰ ثانیه آن را بپزید تا کف آن تقریبا قهوهای شود.
۶- نصف املت را روی لایه دیگر برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و همه مواد داغ شوند. آن را با ریحان و جعفری خردشده سرو کنید.