به گزارش همشهری، دستور پخت پنکیک نروژی در شروع شبیه به کرپهای اصلی است. به جز این که مقداری آرد بیشتر، کمی وانیل اضافی و کمی شکر به مخلوط اضافه میشود. از یک تابه چدنی برای پخت این پنکیک استفاده کنید. چون آنها را به زیبایی طلایی و قهوهای میکند و از آنجا که نچسب است، برداشتن و پشت و رو کردنشان آسان است. برای این که کرپ را درست کنید، باید کمی خمیر اضافه کنید و آن را پهن کنید که تا جایی میشود، نازک شود. برای این که پنکیکها را از کرپ نازکتر کنید، فقط کمی خمیر به تابه اضافه کنید.
مواد لازم برای درست کردن پنکیک نروژی
سهچهارم فنجان شیر
نصف فنجان آب که در دمای محیط بوده
۲ تخم مرغ بزرگ
یکچهارم فنجان شکر
۳ قاشق چایخوری کره آبشده
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
کره برای سرخ کردن
شکر قنادی برای روی پنکیک
مربا با طعم و میزان دلخواه برای روی پنکیک
دستور پخت و طرز تهیه پنکیک نروژی
۱- شیر، آب و تخم مرغ را در یک ظرف هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
۲- شکر، کره آبشده و عصاره وانیل را هم داخل آنها بریزید و هم بزنید.
۳- آرد را در کاسه دیگری بریزید و مخلوط مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. این کار خمیر نرمتری به شما میدهد. همچنین میتوانید تمام مواد را در مخلوطکن بریزد و مخلوط کنید تا جایی که یک خمیر نرم شود.
۴- در حدود نصف پیمانه کره روی تابه بریزید. با یک قاشق چوبی کره را به شکل یکنواخت در تابه پخش کنید. از مخلوط آماده شده، تکهای بردارید و در تابه بگذارید و برای یک دقیقه هر طرف آن را بپزید. تمام پنکیکها را به همین شکل بپزید و بعد هر مربایی که دلخواهتان است، میل کنید.
نظر شما