به گزارش همشهری آنلاین، انواع اسموتی میتوانند جزو مغذیترین نوشیدنیها برای فصل گرما باشند و علاوه بر کاهش دمای بدن، حجم بالایی از ریزمغذیهای مورد نیاز بدن را هم تامین کنند. اسموتی گیلاس و اسفناج یکی از بهترین اسموتیهای تابستانی است که مقادیر قابل توجهی از ترکیبات ضدالتهاب را در خود جای داده است.
این اسموتی حاوی پروتئین و آنتیاکسیدانهای فراوانی است و از اینرو میتواند برای کودکان یا نوجوانان هم گزینه بسیار مفیدی باشد.
طرز تهیه اسموتی گیلاس و اسفناج
مواد لازم
ماست کفیر کمچرب یک لیوان
آلبالو یا گیلاس شیرین و بدون هسته یک لیوان
برگ تازه بیبی اسفناج نصف لیوان
موز کاملا رسیده و لهشده یکچهارم لیوان
کره بادامزمینی یک قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل تازه یکچهارم قاشق چایخوری
دانه چیا یک قاشق چایخوری
یک نکته: شما میتوانید بهجای موز رسیده از آووکادوی رسیده استفاده کنید یا بهجای پودر زنجبیل از زنجبیل تازه و پوستگرفته کمک بگیرید.
طرز تهیه
ابتدا آلبالو یا گیلاس بدون هسته را به مدت حدودا یک ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کمی یخ بزند.
بهتر است موز را هم قبل از له کردن به مدت ۱ تا ۲ ساعت فریز کنید. فریز کردن میوههای داخل اسموتی باعث غلیظتر شدن بافت نهایی نوشیدنی خواهد شد.
بعد از اینکه آلبالو یا گیلاس و موز کمی یخ زدند، آنها را از فریزر خارج کنید و همراه با ماست کفیر، اسفناج، کره بادامزمینی، زنجبیل و دانه چیا داخل مخلوطکن بریزید.
تمام مواد را حدود ۳ تا ۴ دقیقه با یکدیگر ترکیب کنید تا اسموتی غلیظ و یکدستی داشته باشید.
شما میتوانید این اسموتی را با دانه چیا تزیین و سرو کنید.
ارزش تغذیهای
این میزان اسموتی حاوی ۴۱۰ کیلوکالری انرژی، ۱۷ گرم پروتئین، ۴۶ گرم کربوهیدرات، ۱۰ گرم فیبر غذایی، ۳۳ گرم قند، ۱۳ میلیگرم کلسترول، ۳۵۳۲ واحد بینالمللی ویتامین A، ۲۴ میلیگرم ویتامین C، ۹۲ میکروگرم فولات، ۴۷۸ میلیگرم کلسیم، ۲.۷ میلیگرم آهن، ۱۴۰ میلیگرم منیزیم، ۱۱۶۳ میلیگرم پتاسیم، ۱۶۹ میلیگرم سدیم و ۰.۲ میلیگرم تیامین است. شما میتوانید این اسموتی مغذی را در میانوعده صبح یا عصر کودکان بدغذا و کموزن بگنجانید. استفاده از انواع مغزهای خام میتواند کالری و ارزش تغذیهای این اسموتی را بالاتر ببرد.
منبع: مجله سلامت