به گزارش همشهری آنلاین، نذری دادن به بخشی از فرهنگ عزاداری ایران به خصوص ماههای صفر و محرم تبدیل شده است. در این ماه غذاهای مختلفی طبخ میشود اما قیمه جزو پرطرفدارترین غذاهای نذری است تا جایی که قیمه نذری یکی از خوشمزهترین غذاهایی است که همه ما در طول زندگی خوردهایم.
نحوه پخت، استفاده از مواد غذایی سالم، گوشت تازه در خوشمزه شدن قیمه نذری تاثیر گذار است اما آنچه سبب خوشمزگی بیشتر این غذای لذیذ می شود، ترکیب ادویههایی است که در آن به کار میرود. اگر میخواهید امسال در ایام عزاداری محرم قیمه نذری بپزید، حتما این ادویه را که در ادامه طرز تهیه آن را به شما میگوییم در خانه تهیه کنید و قیمه نذریتان را خوشمزهتر و خوشبوتر از سالهای پیش بپزید.
ادویه مخصوص برای قیمه نذری
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری
پودر هل سبز ۲ قاشق چای خوری
زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه ادویه قیمه نذری
۱- ادویهها را به صورت دانه یا چوب تهیه کنید و به صورت جدا جدا آسیاب کنید.
۲- پودر ادویهها را همراه زعفران در یک کاسه بریزید و مخلوط کنید.
۳- ادویه در شیشه ای خشک و در دار ریخته و در جای خنک نگه دارید.
۴- ادویه را در آخرین مرحله پخت قیمه نذری به آن بیفزایید تا عطر قیمه نذری شما در فضا بپیچد.
۵- به جز این ادویه میتوانید از گلاب یا گل سرخ نیز استفاده کنید. نیم ساعت قبل از پخت کامل خورش از گلاب استفاده کنید و بگذارید خورش جا بیفتد.
۶- بیش از حد از ادویهها استفاده نکنید.
۷- میزان مواد ذکر شده برای ۵۰ نفر است که با کم یا زیاد شدن تعداد نفرات میتوانید این مقدار را محاسبه کنید.
منبع: ایسکانیوز