تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۵

کارشناسان معتقدند فیبر موجود در هویج موجب از بین رفتن چربی‌های اضافه بدن می‌شود

به گفته آنها هویج بر خلاف آب هویج کالری پایینی دارد و به ایجاد احساس سیری در فرد کمک می‌کند. همچنین بتاکاروتین موجود در هویج ضد سرطان است و مصرف روزانه آن ضمن تقویت قوای ایمنی بدن ضریب ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

از سوی دیگر تحقیقات نشان می‌دهد که هویج در کاهش چربی و کلسترول خون نیز موثر است و به همین دلیل از ابتلا به بیماری های قلبی نیز جلوگیری می‌کند. توجه داشته باشید که بخش قابل توجهی از خواص هویج در پوست آن است و نباید آن را پوست کند.

برای تمیز کردن هویج می‌توان زیر جریان آب از فرچه یا برس مخصوص استفاده کرد تا پوست آن به خوبی تمیز شده و قابل خوردن باشد.