به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپوتنیک، النا ایگناتیکوا، پزشک عمومی و متخصص تغذیه در روسیه میگوید: در دوره افزایش شیوع کووید-۱۹، برخی از مواد غذایی باید از رژیم غذایی حذف میشدند که این امر به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
ایگناتیکووا در مقالهای تصریح میکند که سوء مصرف شیرینیها منجر به کاهش فعالیت سلولهای سیستم ایمنی در بدن میشود.
اگر شیرینی، کلوچه، نان زنجبیلی بخورید یا نوشابه بیش از حد بخورید، یعنی سه بار در روز یا بیشتر نوشابه بخورید، به سیستم ایمنی خود آسیب میرسانید. افزودن شکر به مدت دو تا سه ساعت پس از مصرف زیاد، فعالیت سیستم ایمنی بدن ما را کاهش میدهد. او توضیح داد که ما در برابر عفونتهای ویروسی مقاومت خود را از دست میدهیم.