به گزارش همشهری آنلاین، دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند.
دسر موز و انبه یکی از انواع دسرهای میوهای است که برای تهیه آن از موز، انبه، بیسکوییت، بستنی و... استفاده میشود. این دسر خوشمزه روش تهیه بسیار آسانی دارد و به دلیل داشتن انبه و موز دارای طعم و بوی دلچسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه دسر موز و انبه همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه این دسر خوشمزه تقدیم به شما خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه دسر موز و انبه
موز: ۲ عدد
انبه: ۱ عدد
شیر: یک و نیم لیوان
بستنی وانیلی: نصف لیوان
بیسکوییت پتی پور: ۱۰ عدد
کره آب شده: ۱ قاشق غذاخوری
شکلات چیپسی برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه دسر موز و انبه
۱ ـ برای شروع کار ابتدا موزها را پوست بگیرید و بعد خرد کنید. موزهای خرد شده را داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.
۲ ـ انبه را پوست بگیرید و بعد خرد کنید. تکههای خرد شده انبه را هم داخل ظرف در بسته بریزید و آن را به مدت نیم ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ ـ بیسکوییتها را آسیاب کنید؛ سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و آن را کنار بگذارید.
۴ ـ موز و انبه یخ زده را داخل پارچ مخلوط کن بریزید، سپس بستنی وانیلی و شیر سرد را به پارچ اضافه کنید و با دور تند بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
۵ ـ لیوانهای مخصوص دسر را آماده کنید. مقداری از مایه دسر را داخل لیوان بریزید؛ سپس دو قاشق از بیسکوییت پودر شده را روی لایه دسر بریزید و بعد دوباره مایه دسر را روی بیسکوییتها بریزید. این کار را لایه به لایه ادامه بدهید تا لیوان دسر پر شود. در آخر روی دسر را با شکلات چیپسی تزیین کنید. حالا دسر خوشمزه و ساده شما آماده سرو است.
منبع: فرارو