به گزارش همشهری آنلاین، نودل با سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل با سوسیس در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
نودل: ۳ بسته
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمهای : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سس فلفلی تند: ۱ قاشق غذاخوری
سوسیس: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: به مقدار کافی
طرز تهیه نودل با سوسیس
مرحله اول
برای تهیه نودل با سوسیس خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابه مناسب میریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به تابه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود، سپس سوسیس را به ابعاد دلخواه خرد میکنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا ادویهها و سوسیسها سرخ شوند.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل دلمهای و قارچ را به اندازههای دلخواه خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم، سپس به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب اضافی میان بافتی قارچ کاملا کشیده شود. حالا رب گوجه فرنگی را به تابه میافزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه سس فلفلی تند را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. در این فاصله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا جوش بیاید.
مرحله پنجم
حالا ادویه مخصوص نودل را به قابلمه اضافه کرده و زمانی که آب جوش آمد بدون خرد کردن نودل، آن را درون قابلمه قرار میدهیم. در ادامه اجازه میدهیم نودل به مدت ۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخته و نرم شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و نودل را درون آبکش ریخته و بدون آبکشی کردن به تابه حاوی مواد میانی اضافه میکنیم، سپس مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم تا مزهها با هم ترکیب شوند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت برداشته و نودل را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم. در نهایت نودل را به دلخواه با برگ ریحان و پنیر پارمزان یا سس باربیکیو تزیین کرده و سرو میکنیم.
منبع: برترینها