به گزارش همشهری آنلاین، سالاد مرغ و سبزیجات یکی از انواع سالادهای گرم است که به دلیل داشتن مرغ و سبزیجاتی مانند کدو، کلم بروکلی، قارچ و... یک وعده غذایی کامل و مقوی محسوب میشود. در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به تهیه آن را میخوانید.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ و سبزیجات
سینه مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۶ عدد
کدو سبز: ۲ عدد
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
روغن زیتون: به میزان دلخواه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات
۱ ـ برای شروع کار سینه مرغ را بشویید؛ سپس آن را به صورت ریز و مکعبی خرد کنید. سینه مرغ خرد شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و سیر رنده شده را همراه با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را ببندید و ظرف مرغ را حدود دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
۲ ـ کدو سبز را بعد از اینکه خوب شستید، به صورت حلقهای خرد کنید و کنار بگذارید. کلم بروکلی و قارچ را هم خرد کنید و کنار بگذراید. داخل یک ماهی تابه بزرگ کمی روغن زیتون بریزید و ابتدا کدو سبزها را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت متوسط کمی تفت بدهید؛ سپس قارچ و کلم بروکلی را اضافه کنید و باز هم تفت بدهید تا سبزیجات کمی نرم و پخته شوند.
۳ ـ سبزیجات را از ماهی تابه خارج کنید؛ سپس گوجه گیلاسیها را داخل ماهی تابه بریزید و کمی تفت بدهید تا گوجهها نرم شوند و بعد آنها را از ماهی تابه خارج کنید.
۴ ـ پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و همراه با دو قاشق روغن زیتون داخل ماهی تابه تفت بدهید تا پیاز نرم و سبک شود؛ سپس کمی زدچوبه به آن بزنید. مرغ خرد شده را که حالا مزهدار شده است، از یخچال خارج کنید و به پیاز اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود؛ سپس درب ماهی تابه را بگذراید و حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید مرغ کاملا بپزد.
۵ ـ در مرحله آخر وقتی مرغ پخت، بقیه سبزیجات تفت داده شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند؛ سپس اجاق گاز را خاموش کنید و سالاد را داخل ظرف مناسب سرو بکشید. این سالاد از آنجا که گرم است، نیازی به سس ندارد و بهتر است به صورت گرم سرو شود، نوش جان.
منبع: فرارو