به گزارش همشهری آنلاین، هر قوطی نوشابه بیش از ۴۰ گرم شکر دارد و هضم کردن قند نوشابههایی که از شربت ذرت یا فروکتوز تشکیل شدهاند، سختتر است. کافئین موجود در نوشابهها ادرارآور است و باعث کمبود آب در بدن میشود.
اسید فسفریک نوشابه جذب کلسیم را دچار مشکل میکند و به تدریج منجر به پوکی استخوان میشود. اسید نوشابه بر معده تاثیر منفی میگذارد و مشکلات گوارشی مثل سوزش معده و ریفلاکس ایجاد میکند. همچنین اسید نوشابه مینای دندان را تخریب و ماندگاری ۴۸ ساعته آن میتواند تا ۵ درصد از وزن دندان را از بین ببرد.