به گزارش همشهری آنلاین، گردو پلو با مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و مجلسی است. این پلو با مرغ ریش ریش شده تهیه میشود و برای مهمانیها نیز گزینه خوبی است.
شما میتوانید از مخلوط ران و سینه مرغ استفاده کنید و با افزودن کشمش و زرشک پلوی بینظیری تهیه کنید. گردو پلو با مرغ یکی از غذاهای مقوی در زمستان و پاییز است، زیرا گردو خواص بسیار خوبی برای گرم نگه داشتن بدن دارد و برای عملکرد مغز گزینه خوبی است.
مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ
برنج: ۳ پیمانه
گردو: ۱/۲ پیمانه
سینه و ران مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۲ عدد
کشمش: ۱/۴ پیمانه
زرشک: ۱/۴ پیمانه
زعفران: به مقدار لازم
دارچین: نوک ق چای خوری
کره: ۲۵ گرم
برگ بو: ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه گردو پلو با مرغ ریشریش
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا برنج را خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. سپس سینه یا ران مرغ را به همراه کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهید و بعد یک پیاز را ۴ قاچ کنید و به مرغ اضافه کنید و برای ۵ دقیقه تفت دهید و در انتها ادویهها و برگ بو را اضافه کنید و روی مرغ آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ کاملا پخته شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ
بعد از یک ساعت که مرغ خوب پخته شده باید مرغ از آب مرغ خارج کنید و ریش ریش کنید، میتوانید آب مرغ را دور نریزید و صاف کنید و برای تهیه سوپ استفاده کنید. یکی دیگر از پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی کره و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد مرغ ریش ریش را اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن کشمش و زرشک
در ادامه باید کمی زعفران و ادویه و گردو به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود و بعد کشمش و زرشک خیس خورد را اضافه کنید و تفت دهید تا کشمشها پف کنند. در این مرحله به دلخواه میتوانید کمی شکر نیز اضافه کنید و هم بزنید و در انتها کمی دارچین و زعفران به دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: پخت گردو پلو با مرغ
برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و کف روی برنح بگیرید و بعد از نرم شدن برنج آن را آبکش کنید و کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره ریخته و ته دیگ دلخواه را قرار دهید و بعد کمی از برنج و بعد مواد مرغی بریزید و همین طور لایه ها را ادامه دهید و گردو پلو با مرغ را برای ۳۰ دقیقه دم بگذارید.
نکات کلیدی در تهیه گردو پلو با مرغ ریش ریش لذیذ و مجلسی
میتوانید از سینه یا ران یا هر دو باهم استفاده کنید.
برگ بو بوی زهم مرغ را میگیرد.
میتوانید از ادویه پلویی نیز استفاده کنید.
منبع: برترینها