همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انر پلو با گردو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
تعداد نفرات: برای ۲ نفر
مواد لازم:
دانه انار: یک پیمانه
گردو پودر شده: نصف پیمانه
زعفران: به میزان لازم
زرشک: به میزان لازم
شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری
برنج : ۳ پیمانه
سیر: یک حبه
روش تهیه:
۱: در ابتدا برنجی را که از قبل خیس کردهاید، آبکش کنید.
۲: حالا سیر له شده را داخل روغن تفت دهید و گردوی پودر شده را هم به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس به آن آب اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا گردو خوب بپزد و روغن بیندازد.
۳: بعد از اینکه گردوها روغن انداختند، زعفران را به آن بیفزایید و صبر کنید تا آب تابه کم شود. حالا زرشک و دانههای انار را داخل تابه ریخته و در حدی روی شعله بگذارید که رنگشان تغییر کند.
۴: در انتها برنج آبکش شده را در چند مرحله داخل قابلمه ریخته و لابهلای آن از مواد بریزید. شوید را هم به همراه مواد روی برنج بریزید. بعد پلو را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد.
نکته:
در تهیه این غذا اگر انارها ترش بودند، میتوانید از شکر برای ملس کردن طعم آن استفاده کنید. شیرین یا تش بودن این پلو بستگی سلیقه افراد دارد.
نظر شما