به گزارش همشهری، بافت کوکی تابهای بسیار نرم و خوشمزه است که شما میتوانید با چند قلم مواد در دسترس تهیه کنید. کوکی تابهای با یک تخم مرغ تهیه میشود و شما میتوانید برای عصرانه یا پذیرایی به همراه چای یا قهوه سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی بدون فر
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۶ قاشق غذا خوری
روغن مایع: ۸ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق غذا خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری
آب جوشیده سرد شده: یک قاشق غذا خوری
گردو و شکلات چیپسی: به مقدار لازم
طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک قاشق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید. یک تابه دو طرفه را روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود. اگر میخواهید با فر تهیه کنید آن را با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و بعد وانیل و شکر را اضافه کنید و با دور همزن برقی بزنید تا کرمیرنگ و کشدار شود، حتما کاسه را دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود. در ادامه روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله سوم: تهیه مایه کوکی تابه ای
در ادامه آب سرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و پودر کاکائو را الک کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در انتها باید آرد را الک کنید و به مواد طی چند مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و اگر خیلی مواد چسبنده است، میتوانید برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت کوکی تابه ای
در ادامه دستهای خود را چرب کنید و از مواد به اندازه یک گردو کوچک بردارید و داخل تابه چرب شده قرار دهید. روی کوکیها کمی گردو خرد شده یا مغز شکلات قرار دهید و در تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا پخته شود.
نکات کلیدی
۱- میتوانید از شکر قهوه ای نیز استفاده کنید.
۲- هر چقدر پودر کاکائو مرغوبتر باشد رنگ کوکی تیره تر میشود.
۳- اگر مقدار آب را کم و زیاد کنید کوکی شما خشک میشود.
۴- حرارت باید ملایم باشد و از شعله پخش کن حتما استفاده کنید.
منبع: برترینها