همشهری آنلاین: اغلب اوقات انجام کارهای عجلهای، اگر با کمی بیدقتی نیز همراه شود، به نتیجهای مناسب نمیرسد. آشپزی سریع نیز از این قاعده پیروی میکند. وقتی در فرصت کم، با حداکثر سرعت پخت و پز میکنیم اضافه و یا کم شدن مواد تشکیل دهنده به خصوص چاشنیها، غیرطبیعی نیست. هنگام به وجود آمدن چنین شکلهایی، نگران نشوید. برای رفع آن، روشهای مناسبی وجود دارد.
رفع شوری اضافی:
-یک سیب زمینی خام، یا سیب خوراکی را به قطعات کوچک ببرید و داخل سوپ، یا خوراک شور بریزید. سیب زمینی یا سیب خرد شده را ۱۰ دقیقه در غذا بجوشانید و سپس بردارید.
- یک قاشق چایخوری شکر به داخل سوپ، یا خوراک بریزید. شکر، نمک اضافی را خنثی میکند.
- اضافه کردن یک قاشق چایخوری سرکه سیب، نمک اضافی موجود در غذا را از بین میبرد.
رفع شیرینی اضافی: اگر در دستور پخت سوپ یا خوراک مقداری شکر وجود دارد ولی به اشتباه شکر اضافه در غذا ریختهاید، کافی است کمی نمک، یا یک قاشق چایخوری سرکه سیب را به غذای
شیرین شده اضافه کنید.
رفع چربی اضافی:
برای رفع چربی اضافی از سوپها و خوراکهای آبدار، دو راه وجود دارد:
- یک برگ کاهو را داخل غذا قرار داده و پس از چند دقیقه، آن را خارج کنید. این کار را چند بار تکرار کنید. تنها لازم است هر دفعه پس از خارج کردن برگ کاهو، چربی را با دستمال کاغذی، یا آب گرم پاک کنید.
توضیح:
-ابتدا غذا را از روی اجاق بردارید و کناری قرار دهید تا کمی سرد شود. سپس از این راهحلها استفاده کنید.
- چند تکه یخ را داخل ظرف حاوی سوپ یا خوراک پرچرب بریزید، سپس به سرعت آنها را خارج سازید. اگر لازم بود، این کار را چند بار تکرار کنید. با انجام هر دو روش میبینید که هر بار مقداری چربی، روی برگ کاهو یا یخ، لایه میبندد.