همشهری آنلاین: همه کسانی که سعی می کنند از غذاهای کم چرب استفاده کنند، کرفس از جمله سبزیجات مورد علاقه آنهاست.
مواد لازم برای چهار تا شش نفر
- دو قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان
- شش قاشق غذاخوری آب مرغ
- یک عدد فلفل دلمهای (تخم آن را درآورید و به صورت خلالی خرد کنید)
- دو عدد کدوی متوسط (خرد شده)
- دو عدد هویج متوسط (حلقه حلقه و خرد شده)
- دو ساقه کرفس (حلقه حلقه و خرد شده)
- دو عدد سیب زمینی متوسط (نگینی خرد شده)
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- ۵۰۰ گرم گوجهفرنگی (خرد شده)
- یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- دو قاشق غذاخوری نعنای تازه خرد شده یا یک قاشق چایخوری پودر نعنای خشک
- یک قاشق غذاخوری زیره سبز
- یک کنسرو نخود
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را داخل قابلمه بریزید و داغ کنید. سپس سبزیهای خرد شده شامل کرفس، هویج، کدو و فلفل را در روغن داغ شده، کمی تفت دهید. آب مرغ را نیز به مواد اضافه کنید، حال شعله اجاق گاز را کمی زیاد کنید و پنج دقیقه، حرارت دهید تا آب مرغ جوش آمده و سبزیها نیز نرم شوند.
سیبزمینیها و گوجه فرنگیهای خرد شده را نیز به همراه نمک، فلفل، پودر فلفل قرمز، نعنا، زیره سبز و نخود کنسرو شده، به بقیه مواد اضافه کنید. سپس شعله اجاق گاز را کم کنید و در قابلمه را ببندید.
۳۰ دقیقه، تا پخت کامل سبزیها، صبر کنید. در طول این مدت، هم زدن خوراک را فراموش نکنید و در صورت نیاز به مواد آن، آب جوشیده را نیز اضافه کنید.
ارزش غذایی هر پرس:
انرژی - ۱۶۸ کیلوکالری
چربی - ۱۶/ ۴ گرم
چربی اشباع شده- ۱۲/ ۰ گرم
کلسترول - صفر
فیبر - ۱۳/ ۶ گرم.