به گزارش همشهری آنلاین، آن روزها «امیر عبدیمقدم»، بنیانگذار هیئت محبان حسین(ع)، ۱۸سال بیشتر نداشت. در تلاش برای پوشیدن لباس روحانیت بود و دغدغهاش برداشتن قدمی خیر برای رفاه اهالی محل: «از اینکه میدیدم بچههای محل از تفریحات سالم برخوردار نیستند و نخبگان محل شناسایی نمیشوند ناراحت بودم. تصمیم گرفتم با چند نفر دیگر از اهالی محل این هیئت را برپا کنم. رویکردمان بیشتر آموزشی و پرورشی بود و مباحث تحصیلی، قرآنی و اخلاقی را با بچهها کار میکردیم. در همین دورهها خیلی از نخبهها شناسایی شدند تا حدی که الان در جمع بچههای هیئت، افراد موفق و تحصیلکرده زیادی حضور دارند.»
عبدیمقدم میگوید: «جای ثابتی برای فعالیت نداشتیم از این خانه به آن خانه و از این حسینیه به حسینیه دیگر کوچ میکردیم. کمکم در کنار برگزاری کلاسهای اینچنینی به امور خیریه هم روی آوردیم و ضمن شناسایی خانوادههای کمتربرخوردار محله از آنها حمایت میکنیم. خوشبختانه با مساعدت حاجآقا موسوی، امام جماعت مسجد سیدالشهدای محله شهید کاظمی، از یک سال و نیم پیش با بسیج و مسجد محل هم همسو شدهایم. الان اعضای ثابت و فعال هیئت ما ۸۰ نفر نوجوان و جوان هستند، اما در برنامهها بیشتر از ۲هزار مخاطب داریم.»
این روحانی ۴۳ساله محله شهید کاظمی که خودش اینروزها امام جماعت یکی از مساجد منطقه۹ است، عرق خاصی به محلهاش دارد و نه تنها با حضور در آن منطقه دست از فعالیت در محله قدیمیاش نکشیده، بلکه با پشتکار بیشتر در پی نیازسنجی مشکلات اهالی است و هرجا نیاز باشد گره از کار آنها باز میکند: «مثلاً طی یک سال اخیر توفیق داشتیم با هماهنگی قرارگاه تحول استان تهران، هر ماه حدود ۸۰ تا ۹۰نفر از بچههای بین ۶تا ۸سال را از «طرح لبخند» بهرهمند کنیم. براساس این طرح، بچهها را برای استفاده از خدمات دندانپزشکی به یک مجموعه تخصصی دندانپزشکی میفرستیم. در این هفته هم یک گروه جهادی با مشارکت ۳۰نفر کادر درمان به محله دعوت کردیم که در یکی از مدارس به شهروندان خدمات سلامت ارائه کردند. با اجرای این طرح حدود ۲۵۰ نفر از اهالی محل به صورت رایگان از خدمات پزشکی در زمینه قلب، پوست، زنان و... استفاده کردند.»