جوانه یکی از منابع مهم غذایی در دسته غذاهای گیاهی و سالم است. راز طراوت و جوانی را در خود دارد. سرشار از فیبر و احیاکننده‌ای قوی برای پوست است.

همشهری آنلاین: با تغذیه مداوم از جوانه‌های می‌توانید جوانی خود را حفظ کنید.

مواد لازم  

یک عدد پیاز درشت
یک پیمانه دانه ذرت خام 
یک پیمانه کرفس خلالی خردشده
یک پیمانه هویج خلالی خرد شده
۲ /۱ پیمانه فلفل دلمه‌ای خلالی خرد شده
یک ق س مغزتخم کدو
۲ پیمانه گوشت مرغ خلالی خردشده
یک پیمانه قارچ حلقه حلقه شده 
۲ /۱ یک پیمانه جوانه ماش
۲ ق س سس سویا
نمک و فلفل به مقدار لازم
۳ ق س آبلیمو
روغن به مقدار کافی

۱. پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه ریخته، با مقداری روغن با حرارت زیاد تفت دهید تا طلایی رنگ شود. گوشت مرغ خرد شده را هم ریزکنید و در تابه بریزید و تفت دهید. در این مرحله حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.  

۲. دانه‌های ذرت را در یک قابلمه آب پز کنید. ذرت‌ها را به مواد اضافه کرده تفت دهید. کرفس را همراه هویج، فلفل دلمه‌ای، جوانه ماش، تخم کدو، سس سویا و نمک و فلفل به ترتیب به تابه اضافه کنید و تفت دهید.  

۳. قارچ‌ها را هم ابتدا در ظرفی به آبلیمو آغشته کرده و سپس به مواد اضافه کنید و با حرارت بالا به مدت سه دقیقه تفت دهیدو در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

فوت‌وفن

آغشته کردن قارچ به آبلیمو باعث می‌شود قارچ رنگ سفید خودش را حفظ‌کند.

یه‌جور دیگه

به جای ذرت خام می‌توانید از کنسرو دانه ذرت استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین