به گزارش همشهری آنلاین، یکی از انواع شکلاتهای خانگی که بسیار خوشمزه و آسان تهیه میشود، شکلات مغزدار است. این شکلات با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس در خانه تهیه میشود و میتواند یک میان وعده یا دسر عالی برای اعضای خانواده باشد.
شکلات یکی از محبوبترین خوراکیهای جهان است که در انواع مختلف و با طعمهای متنوع تولید میشود. شکلاتهای خانگی نیز طرفداران زیادی دارند، زیرا طعم و کیفیت بهتری نسبت به شکلاتهای کارخانهای دارند.
مواد لازم برای تهیه شکلات مغزدار خانگی:
- شکر یک لیوان
- کره ۳۰ گرم
- خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
- بادام زمینی دو قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای سکه ای ۲۵۰ گرم
- بیسکویت پتی بور ۷ عدد
- کره برای بیسکوییت ۲۰ گرم
- قالب شکلات
طرز تهیه شکلات مغزدار خانگی:
۱- شکر را داخل تابه بریزید و پخش کنید و روی گاز قرار دهید. اصلا هم نزنید تا رنگ عوض کند.
۲- همین که رنگ عوض کرد شروع کنید به هم زدن. وقتی مواد یکدست شد کره، خامه و بادام زمینی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس با شعله خیلی کم بگذارید بماند.
۳- شکلات تخته ای را روی بخار کتری ذوب کنید. دیواره ها و کف قالب را آغشته به شکلات کنید. بگذارید یخچال تا سفت شود.
۴- وقتی سفت شد برای لایه اول از مواد کاراملی بریزید. لایه بعدی بیسکویت پتی بور را پودر کنید و با کره ترکیب کنید. سپس داخل قالب بریزید. لایه آخر هم با شکلات تخته ای بپوشانید.
۵- بگذارید داخل فریزر تا سفت شود. بعد از اینکه سفت شد بیرون بیاورید و چند ساعت در دمای محیط بگذارید تا خنک شود. سپس سرو کنید.
نکات مهم در تهیه شکلات مغزدار خانگی:
- برای اینکه کارامل به خوبی درست شود، نباید آن را هم بزنید تا زمانی که رنگ عوض کند.
- خامه صبحانه را حتما استفاده کنید. باعث می شود کارامل شما طعم بهتری داشته باشد.
- می توانید از هر نوع مغز دیگری که دوست دارید به جای بادام زمینی استفاده کنید.
- می توانید به کارامل مقداری عسل یا شیره خرما اضافه کنید تا شیرین تر شود.
- می توانید از شکلات های تخته ای با طعم های مختلف استفاده کنید.