همشهری: اما ترکیب، مقدار و چگونگی استفاده سبزی در آش هم نکات و ریزهکاریهایی دارد که دانستنش برای هر آشپزی لازم است.
۱- سبزی آش معمولا شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز به نسبت برابر است. اگر میخواهید آش لعاب بیشتری داشته باشد، باید مقدار اسفناج را افزایش دهید و درصورتی که طعم آش برایتان مهمتر است، مقدار تره را بیشتر کنید.
۲- نکته مهم دیگر در سبزی آش، اندازه خردکردن آن است. سبزی نباید خیلی ریز خرد شود. بهتر است در آش سبزی دیده شود. معمولا سبزی آش را به قطعات یک تا یک و نیم سانتیمتری خرد میکنند.
۳- سبزی آش برخلاف سبزی خورشی به سرخکردن احتیاج ندارد.
۴- متناسب با ذائقهتان میتوانید سبزی آش را کم و زیاد کنید، اما معمولا حدود یک کیلوگرم سبزی آش برای ۱۰ نفر مناسب است.
۵- بعد از اضافه کردن سبزی به مواد، در قابلمه را نبندید؛ چون در این صورت رنگ سبزی تیره میشود که در نتیجه آش خوشرنگ نخواهد شد.
۶- زمان اضافهکردن سبزی آش درست بعد از پخت حبوبات است.
۷- درصورت استفاده از شنبلیله، مقدار آن باید کم باشد وگرنه باعث تلخ شدن آش خواهد شد.
۸-بهتر است در حد امکان از سبزی تازه برای تهیه آش رشته استفاده کنید؛ چون سبزی تازه طعم و عطر بهتری به غذا میدهد، اما اگر امکان تهیه سبزی تازه را ندارید میتوانید از سبزی خشک و فریزری هم استفاده کنید.