تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۵۲

اگر دوست دارید روش تهیه یک غذا را یاد بگیرید که در نیم ساعت آماده می‌شود، مواد اولیه در دسترس دارد و می‌تواند محبوب بچه ها باشد، حتما توپک سیب زمینی را انتخاب کنید.

همشهری آنلاین: درست کردن خوراکی های متنوع می‌تواند یکی از راه‌های رساندن مواد مغذی به بدن کودکان باشد. روش تهیه توپک سیب زمینی را یاد بگیرید که به غذای محبوب کودکتان تبدیل خواهد شد.

نام غذا: توپک سیب‌زمینی

مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۴ نفر

مناسب:کودکان

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۵ عدد متوسط

تخم‌مرغ: ۲ عدد

جعفری: یک لیوان

آرد سوخاری: نصف لیوان

کنجد: نصف لیوان

پنیر پیتزا: نصف لیوان

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سیب‌زمینی‌های پوست کنده را به قطعات بزرگ خرد کرده و بپزید.

۲. سیب‌زمینی‌های پخته را له کرده و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.

۳. کنجد و جعفری ریز شده را به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید، تخم‌مرغ‌ها را روی مواد بریزید و خوب هم بزنید.

۴. به اندازه یک گردو از مواد بردارید و وسط آن را با پنیرپیتزا پر کنید. توپک‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

نکته:

برای وانرفتن توپک‌ها می‌توانید آنها را قبل از سرخ کردن نیم ساعت در یخچال بگذارید.

این غذا برای کودکان ونوجوانان به دلیل شکلش جذاب است.

منبع: روزنامه همشهری