کوکو سیب‌زمینی یکی از غذاهای بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده می شود.

همشهری: با اضافه کردن برخی مواد مثل مرغ یا سبزیجات به کوکوی سیب زمینی می توانید طعم های متفاوتی را تجربه کنید.

کوکو سیب‌زمینی با مرغ

مدت زمان پخت: ۹۰دقیقه

تعداد:‌۳نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۲عدد متوسط

پیاز :۲عدد متوسط

سینه مرغ: یک عدد

سیر: ۲حبه

تخم‌مرغ:۲عدد

روغن مایع، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سینه مرغ را همراه با نمک، زردچوبه، یک حبه سیر و یک عدد پیاز بپزید. سپس همه مواد را چرخ کنید.

۲. سیب‌زمینی‌ها را پس از پختن رنده و سیر، پیاز و مرغ را به آن اضافه کنید.

۳. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ها را افزوده و خوب با هم‌ ورز دهید تا مایه یکدستی داشته باشید.

۴. پس از آماده شدن، مقداری از مایه را بردارید و با شکل دادن به آن داخل پودر سوخاری بغلتانید.

۵. در ادامه آن را داخل روغن داغ بیندازید و هر دو طرف کوکو را سرخ کنید.

نکته:

ـ تا قبل از اینکه تمام کوکوهای دور اول را از ماهیتابه برنداشته‌اید، کوکوی جدیدی در آن نیندازید؛ چراکه روغن زیادی به‌خودش می‌گیرد.

کوکو سیب‌زمینی با سبزی

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد:‌۴نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۴عدد متوسط

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

جعفری: ۲۰۰گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: هرکدام یک عدد

پیازچه: ۲ ساقه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

پودر سیر، پاپریکا و پودر آویشن: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

۲. جعفری، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را ساطوری خرد کنید و همراه تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر، پاپریکا و پودر آویشن به سیب‌زمینی‌ها بیفزایید.

۳. پوره سیب‌زمینی را درون قیف یک‌بار مصرف بریزید و آن را به‌صورت حلزونی درون تابه ریخته و سرخ کنید.

۴. پس از اینکه یک طرف کوکو سیب‌زمینی کاملا سرخ و طلایی شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

۵. با استفاده از دستمال حوله‌ای روغن اضافی کوکو را بگیرید.

نکته: برای پف‌کردن و داشتن کوکوی ‌ترد و پوک، باید تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند؛ سپس آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.

منبع: روزنامه همشهری