حرف از خوراکی و میان‌وعده برای دانش‌آموزان مدرسه که می‌شود، کیک و شیرینی‌ها جزو گزینه‌های جذاب و دوست‌داشتنی قرار می‌گیرند. یکی از این شیرینی‌های خوشمزه کوکی شکلاتی است. شیرینی که بین کودکان طرفداران بسیاری دارد ودرست کردن آن خالی از لطف نیست.

همشهری - سعیده مرادی: با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه می‌شویم تا با مراحل درست کردن کوکی شکلاتی آشنا شویم.

کوکی شکلاتی

مدت زمان آماده‌سازی‌: ۴۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۱۲ دقیقه

مواد لازم:

کره: ۱۰۰ گرم

آرد: یک و نیم پیمانه

شکر: دوسوم پیمانه

تخم‌مرغ: ۲ عدد

وانیل: یک‌دوم قاشق غذاخوری

جوش‌شیرین: یک‌دوم قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری

شکلات تلخ: یک‌دوم پیمانه

شکلات چیپسی: به مقدار کافی

روش تهیه:

۱. کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط تنظیم شود و به حالت نرم درآید. سپس همراه شکر داخل ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی برای ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را با وانیل داخل مخلوط کره و شکر ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را ۳ بار الک کنید و در ۳ مرحله به مخلوط تخم‌مرغ بیفزایید و هم بزنید.

۳. شکلات تلخ خردشده را داخل خمیر کوکی بریزید. روی کاسه‌ خمیر را با سلفون بپوشانید و آن را برای ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۴. در ادامه خمیر را به شکل گرد درآورید و آن را به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کوکی‌ها کاملا بپزند.

نکته: اگر کوکی هنگام پخت بیش از حد پهن شد، پیش از آنکه مایه به فر منتقل شود، حداقل ۱۵ دقیقه به مواد در یخچال فرصت استراحت دهید.

منبع: روزنامه همشهری