همشهری - سعیده مرادی: با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه میشویم تا با مراحل درست کردن کوکی شکلاتی آشنا شویم.
کوکی شکلاتی
مدت زمان آمادهسازی: ۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۲ دقیقه
مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: دوسوم پیمانه
تخممرغ: ۲ عدد
وانیل: یکدوم قاشق غذاخوری
جوششیرین: یکدوم قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یکچهارم قاشق چایخوری
نمک: یکدوم قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: یکدوم پیمانه
شکلات چیپسی: به مقدار کافی
روش تهیه:
۱. کره را ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا با دمای محیط تنظیم شود و به حالت نرم درآید. سپس همراه شکر داخل ظرفی مناسب ریخته و با همزن برقی برای ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید.
۲. تخممرغها را با وانیل داخل مخلوط کره و شکر ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شوند. سپس مخلوط آرد و بیکینگپودر را ۳ بار الک کنید و در ۳ مرحله به مخلوط تخممرغ بیفزایید و هم بزنید.
۳. شکلات تلخ خردشده را داخل خمیر کوکی بریزید. روی کاسه خمیر را با سلفون بپوشانید و آن را برای ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
۴. در ادامه خمیر را به شکل گرد درآورید و آن را بهمدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کوکیها کاملا بپزند.
نکته: اگر کوکی هنگام پخت بیش از حد پهن شد، پیش از آنکه مایه به فر منتقل شود، حداقل ۱۵ دقیقه به مواد در یخچال فرصت استراحت دهید.