همشهری آنلاین: با این کار خیالتان راحت است که در زمان تحصیل سلامت فرزندتان تضمین شده است و نگران بیماری هایی که از مواد غذایی ناسالم منتقل می شود نخواهید بود. طرز تهیه ساندویچ مرغ و کتلت را در ادامه بخوانید.
ساندویچ مرغ
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
قارچ:۸ عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق مرباخوری
سیر:۲ حبه
جعفری: یک دسته کوچک
پیازچه:۲ ساقه
خیارشور:۴ عدد
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
سس کچاپ: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا، زردچوبه: به میزان لازم
روغن:به میزان کافی
طرز تهیه
۱.سینه مرغ را سرخ کرده و همراه ۲ لیوان آب، یک حبه سیر و مقداری نمک و زردچوبه داخل قابلمه مناسب بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن خلالی خرد کنید.
۲. پیاز را خلالی خرد کرده و سپس کمی تفت دهید. در ادامه قارچ ها را ورقه ای خرد کرده و به تابه اضافه کنید و با حرارت بالا سرخ کنید تا قارچ ها آب نیندازد.
۳.پس از سرخ شدن قارچ ها، مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا و زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت دهید. سپس مرغ را به مواد تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سرخ شود.
۴. مواد درون تابه را یک سمت جمع کرده و رب گوجه فرنگی را در سمت دیگر تابه تفت دهید. در نهایت سیر رنده شده را هم تفت دهید و هم بزنید تا یک دست شود.
۵. در ادامه سس را با ترکیب جعفری، پیازچه، خیارشور، سس مایونز و کچاپ تهیه کنید. در این مرحله مقداری از مخلوط مرغ را درون نان باگت بریزید وبا سس مزده دار کنید.
نکته: در صورت تمایل می توانید از مقداری گوجه فرنگی و پیاز ورقه شده نیز استفاده کنید.
ساندویچ کتلت
آماده سازی مواد اولیه: ۲۰ دقیقه
آماده سازی ساندویچ: ۴۵ دقیقه
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیبزمینی: یک عدد کوچک
تخم مرغ :یک عدد
نان بربری: به مقدار کافی
سبوس نان: به مقدار کافی
زیتون پرورده: به میزان کافی
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان کافی
زردچوبه، پودر آویشن و پودر تخم گشنیز: به میزان کافی
گوجه فرنگی، خیارشور، پیاز و جعفری: برای سرو
طرز تهیه
۱. سیبزمینی را پخته، سپس رنده کنید. در ادامه نان بربری را در کاسهای آب قرار دهید تا کاملا خیس بخورد. سپس آن را فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود. در انتها آن را در کاسهای قرار دهید.
۲. پیاز رنده و آب گرفته شده را با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی رنده شده و تخم مرغ مخلوط کنید.
۳. مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر آویشن و تخم گشنیز را به ترکیبات ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک دست شود. سپس در یخچال قرار دهید.
۴. پس از یک ساعت استراحت مایه کتلت، در سبوس نان کامل بغلطانید، سپس دو طرف کتلتها را سرخ کنید.
۵. کتلت ها را همراه گوجه فرنگی، خیار شور و مخلوط پیاز جعفری و زیتون پروده داخل نان ساندویچی بگذارید.
نکته: برای اینکه روغن اضافی کتلت گرفته شود بعد از بیرون آوردن از روغن آنها روی روی دستمال روغن گیر بگذارید.