همشهری - سعیده مرادی: با فاطمه باقری، مدرس آشپزی با مراحل پخت کیک یزدی بیشتر آشنا شوید.
میان وعدههایی به شیرینی کیک یزدی
مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
آرد سفید:۳۰۰ گرم
تخم مرغ :۳ عدد
شکر :۲۰۰ گرم
ماست غلیظ :۱۵۰ گرم
روغن مایع :۱۷۵ گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱: تخم مرغها را شکسته و در ظرف مناسبی با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر، روغن مایع و ماست را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۲: گلاب، هل و عسل را به ترتیب به مواد بیفزایید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.
۳: مایع کیک را داخل قالب بریزید. برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده بگذارید تا کاملا پف کند.
۴: وقتی کیکها پف کرد، درجه فر را کم کنید و به دمای ۱۸۰ درجه برسانید. ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا طلایی و پخته شوند.
نکته: اگر زمان آمادهسازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد، اطراف کیک پف کرده و وسط آن پف نمی کند.