کیکی یزدی جزو کیک‌های خوشمزه پر طرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مناسبت‌های مذهبی تهیه می‌شود. شیرینی که طعم خوشمزه و بی نظیرش باعث شده تا نه تنها برای بزرگ‌ترها جذاب باشد، بلکه میان وعده‌ای مناسب برای کودکان هم محسوب شود.

همشهری - سعیده مرادی: با فاطمه باقری، مدرس آشپزی با مراحل پخت کیک یزدی بیشتر آشنا شوید.

میان وعده‌هایی به شیرینی کیک یزدی

مدت زمان آماده سازی: ۴۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۰ دقیقه

مواد لازم:

آرد سفید:۳۰۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

شکر :۲۰۰ گرم

ماست غلیظ :۱۵۰ گرم

روغن مایع :۱۷۵ گرم

عسل:یک قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری

پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری

گلاب:۳ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

۱: تخم مرغ‌ها را شکسته و در ظرف مناسبی با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. سپس شکر، روغن مایع و ماست را هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

۲: گلاب، هل و عسل را به ترتیب به مواد بیفزایید. سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن به آرامی هم بزنید.

۳: مایع کیک را داخل قالب بریزید. برای ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده بگذارید تا کاملا پف کند.

۴: وقتی کیک‌ها پف کرد، درجه فر را کم کنید و به دمای ۱۸۰ درجه برسانید. ۱۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا طلایی و پخته شوند.

نکته: اگر زمان آماده‌سازی مایه کیک و پخت آن زیاد باشد، اطراف کیک پف کرده و وسط آن پف نمی کند.

منبع: روزنامه همشهری