همشهری آنلاین: کلوچه هویجی بافت نرمی دارد و عطر و طعم متفاوت آن برای روزهای پاییز کاملا مناسب است.
نام: کلوچه هویج
تعداد نفرات: ۶ نفر
مدت زمان آمادهسازی: ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
هویج : ۵ عدد
کره : ۵۰ گرم
مارگارین: ۵۰ گرم
روغن: یک قاشق غذاخوری
ماست: یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک قاشق غذاخوری
دارچین، شکر و بیکینگ پودر: هر کدام یک قاشق چایخوری
آرد: ۴ لیوان
مغز گردو : یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
۱. هویج رنده شده را با شکر بپزید تا آب آن کشیده شود. گردو و دارچین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط خنک شود.
۲. برای خمیر کلوچه مواد دیگر به غیر از آرد را در یک کاسه بریزید و آرد را به تدریج اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد و قوام داشته باشد.
۳. خمیرها را به شکل دایرهای صاف کنید. روی هر دایره یک قاشق از مواد بریزید و یک لایه دیگر خمیر روی آن بگذارید.
۴. کلوچهها را روی سینی فر بچینید و ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید تا طلایی شوند.
نکته: میتوانید از مربای هویج آاده هم برای پر کردن داخل کلوچهها استفاده کنید.