تخمهای آفتابگردان دارای ارزش غذایی بالایی هستند و دارای چربیهای سالم، پروتئین، فیبر، مواد معدنی، ویتامین E و فیتوکمیکالها است.
این گیاه به این خاطر آفتابگردان نام گرفته که به هر طرف خورشید قرار دارد این گیاه نیز به آن طرف میچرخد.
تخمهای آفتابگردان دارای فواید فراوانی هستند و میتوان از آنها در انواع غذاها استفاده کرد.
شما میتوانید این تخمها را روی انواع غذاهای حاوی غلات، انواع سالادها و سوپها بپاشید و یا با سبزیجات مخلوط کنید و نیز در دسرها و یا به عنوان میان وعده از آنها استفاده کنید.
لیگنانس موجود در این تخمها محافظ خوبی در برابر ابتلا به برخی سرطانهاست.
تخمهای آفتابگردان، دارای ترکیبی هستند که حافظه و عملکردهای شناختی را بهبود میبخشد. همچنین کلسترولخون را پایین میآورند.
[نکته بهداشتی روز: کنترل کلسترول خون]
تخم آفتابگردان را به خاطر خواص فراوانش باید در انواع رژیمهای غذایی گنجاند چراکه هم از لحاظ اقتصادی به صرفه است و هم آسان هضم میشود و نیز حاوی پروتئینهایی است که محافظ جوانی است
ارزش غذایی 10 گرم تخم آفتابگردان
کالری : 57
کربوهیدرات : 3 گرم
چربی: 24 گرم
فیبر: یک گرم
پروتئین:2/3 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
منبع خوبی از ویتامینهای: ب1 و ای
منبع خوبی از مواد معدنی رژیمی: آهن، منیزیم، مس و منگنز