مواد لازم:
کره: 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ: 3 عدد
آرد: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
پنیر رنده شده چدار: 450 گرم
اسفناج: 300 گرم
پیاز خرد شده: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• کره را در یک ظرف مقاوم به حرارت ریخته، حدود 3 دقیقه حرارت داده تا ذوب شود، سپس ظرف را از فر خارج کنید.
• درون یک همزن بزرگ، تخممرغها را ریخته، خوب هم بزنید، سپس آرد، شیر و بیکینگپودر را به تخممرغها اضافه کرده، خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• به خمیر حاصل از مواد فوق، پنیر، اسفناج و پیاز را اضافه کنید.
• مخلوط را درون ظرف کرهای بریزید.
• محتوای درون ظرف را، حدود 35 دقیقه حرارت دهید.
• 45 دقیقه صبر کنید تا خنک شود، سپس آن را به قطعات کوچک مربع شکل تقسیم کنید.