چربیهای اشباعشده میزان کلسترول بد یا LDL خون را بالا میبرند و باید از خوردن مقادیر زیاد آن اجتناب کرد.
غذاهایی که معمولا دارای مقادیر زیاد چربی اشباعشده هستند شامل فراوردههای حیوانی مانند کره، پنیر، شیر، بستنی و گوشت چربیدار میشود.
برخی از روغنهای گیاهی - مانند روغن نارگیل و نخل – نیز دارای مقادیر بالای چربیهای اشباعشده هستند.
چربیهای اشباعنشده در واقع میتوانند میزان کلسترول LDL را پایین بیاورند، بنابراین جایگزین خوبی برای چربیهای اشباعشده هستند.
اما حتی چربیهای اشباعنشده هنوز مقدار زیادی کالری به بدن وارد میکنند، بنابراین از مصرف زیاد آنها هم باید پرهیز کرد.
از جمله غذاهایی که منابع خوب چربیهای اشباعنشده به حساب می آیند میتوان به زیتون و روغن زیتون، بادام زمینی و آووکادو اشاره کرد.
HealthDay News, 12 Dec.,2006