به گزارش ایسنا، روغن نارگیل حاوی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط است که میتوانند چربیهای بدن را کاهش دهند.[اسیدهای چرب ضروری را به رژیم غذاییاتان اضافه کنید]
به گفته متخصصان؛ چاقی و مقاومت انسولینی دو فاکتور اصلی در بروز بیماری دیابت نوع دوم هستند. مقاومت انسولینی وضعیتی است که در آن سلولها توانایی خود را در واکنش به انسولین از دست میدهند و دچار اختلال میشوند.
متخصصان مرکز پزشکی انستیتو گاروان در سیدنی - استرالیا - نحوه متابولیسم چربی و مقاومت انسولینی در موشهای آزمایشگاهی را پس از مصرف روغن نارگیل مورد بررسی قرار دادند.
به گزارش شبکه خبری سی بی اس پزشکان میگویند: اسیدهای چرب با زنجیره متوسط در بدن کاملا متفاوت از چربیهای معمولی موجود در رژیم غذاییها عمل میکنند و به همین خاطر روغن نارگیل قادر است چربیهای معمولی در بدن را آب کند.
این مقاله در مجله آنلاین دیابت به چاپ رسیده است.