جمعه 4 اسفند 1396 | به روز شده: چند لحظه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 27 بهمن 1389 - 13:30:44 | کد مطلب: 128443 چاپ

آشنایی با روش تهیه کروکت سیب زمینی با پاستا و پنیر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
این دستور دارای 430 کیلوکالری انرژی ، 130 گرم کربوهیدرات ، 150 گرم پروتئین و 3590 گرم چربی است.

مواد لازم برای 4 نفر:

سیب زمینی بزرگ: 6 عدد

پودر پیاز: یک قاشق سوپخوری

ادویه کاری: به دلخواه

نمک: به میزان لازم

جعفری: یک پیمانه ، خرد شده

مواد داخل کروکت:

پنیر گودا یا چدار: 100 گرم

فلفل دلمه‌ای سبز: یک دوم یک فلفل

پاستا پروانه‌ای: 150 گرم

مواد رویه:

آرد سفید: به میزان لازم

تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد

پودر سوخاری: سه چهارم پیمانه

پودر پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه

طرز تهیه:

• سیب زمینی را آب پز کرده پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید تا نرم شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود.

• پودر پیاز ، پودر سیر ، ادویه کاری ، نمک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده، ورز دهید تا خمیر یک دستی به دست آید.

• از مایه سیب زمینی به اندازه کمی بزرگتر از گردو بردارید و وسط آن را گود کرده یک تکه پنیر و فلفل سبز و یک عدد ماکارونی پاپیونی بگذارید به طوری که نیمی از آن بیرون از ماکت بماند و مانند دم آن شود.

• سپس آن را ابتدا در آرد سفید غلتانده ، بعد در تخم مرغ زده شده فرو برده و در مخلوط پودر سوخاری و پودر پنیر پارمزان به غلتانید.

• برای نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.

ماهنامه هنر آشپزی شماره 61

در همین زمینه: