این توصیهها به پایین آوردن میزان سدیم دریافتی شما کمک میکند:
- از مواد غذایی تازه به جای غذاهای آماده و بستهبندیشده استفاده کنید.
- از غذاهای کمنمک استفاده کنید، یا غذاهایی که به آنها نمک استفاده شده است.
- مواد غذایی پرنمک را دستور غذایتان حذف کنید یا با گزینههای نمک جایگزین کنید.
- برای درست کردن سس برای خواباندن گوشت از پایه عصاره آناناس یا پرتقال استفاده کنید.
- اگر از غذاهای منجمد استفاده میکنید، از غذاهایی استفاده کنید که میزان سدیم آنها 600 میلیگرم یا کمتر باشد.
- چاشنیهایی را که نمک دارند، را به غذاهایتان نزنید.
- پیش از استفاده از جایگزینهای نمک (مانند نمک پتاسیم) با دکترتان مشورت کنید.
HealthDay