به نوشته ساندی تایمز، انصاری میگوید که در دوران کودکی در ایران یکی از علاقهمندان به سریال تلویزیونی "سفر ستارهای" (پیشتازان فضا) بوده و همیشه به دوستانش میگفته که روزی "ستارهها را خواهد دید"
اکنون او که از طریق کار در زمینه نرمافزارهای مخابراتی ثروت خودش را به دست آورده در سفر سفینه روسی سویوز به ایستگاه فضایی بینالمللی،جایی برای خود رزرو کرده است.
او در ابتدای امسال مورد آزمونهای دقیق پزشکی قرار گرفت و پس از آن چندین هفته را به تعلیم گرفتن در "استار سیتی" ، مرکز فضایی مشهور روسیه در حاشیه مسکو، گذراند؛ قرار است او سال آینده با پرداخت یک هزینه 18.5 میلیون دلاری به فضا برود. البته اگر سفر فضایی یک تاجر ژاپنی که در نوبت جلوتر از او قرار دارد لغو شود، ممکن است همین امسال به سفری برود که هر کیلومتر آن 50000 دلار خرج برمیدارد.
دنیس تیتو سرمایهدار کالیفرنیایی در سال 2001 اولین فردی که به عنوان توریست فضایی به فضا رفت. پس از او مارک داشلورث میلیونر اهل آفریقای جنوبی و گرگوری اولسن تاجر آمریکا به ایستگاه فضایی بینالمللی برده شدند.
البته اشتغال انصاری با سفرهای فضایی به رفتن به فضا منحصر نخواهند ماند؛ او اخیرا با شرکت Space Adventures – که این سفرها را ترتیب میدهد- و نیز با روسها قراردادی را برای تولید ناوگانی از هواپیماهای فضایی تحتمداری برای استفادههای تجاری امضا کردهاست.
او همچنین متکفل یک جایزه به مبلغ 10 میلیون دلار برای اولین سازمان بخش خصوصی بود که بتواند یک سفینه سرنشیندار قابل استفاده مجدد را دو بار در طول دو هفته به فضا بفرستد.این جایزه دو سال قبل در 4 اکتبر 2004 در چهل و هفتمین سالگرد پرتاب ، اسپوتنیک 1، اولین شیء دستساز بشر به فضا، نصیب SpaceShipOne شد که یک هواپیمای فضایی تحت مداری است که در هوا به فضا پرتاب میشود.
انصاری در سال 1984 در 17 سالگی در رشته مهندسی برق تحصیل کرد و سپس با همسرش در سال 1993 با 50000 دلار وارد کسب و کار شد. پس از 8 سال شرکت آنها ششصد میلیون دلار ارزش پیدا کرد. آنها بعدا این شرکت را فروختند.
او میگوید:" این کار شبیه خود را به دریا انداختن است . یا دست و پا می زنید که خود را بالای آب نگه دارید یا تمام انرژی خود را متمرکر میکنید تا به جلو حرکت کنید و به ساحل برسید. من آموختم که با مشکلاتی که به سراغم میآیند رویارو شوم، راهحلهایی برای آنها پیدا کنم و وحشتزده نشوم."
انوشه انصاری یک از دو زنی بود که در فهرست مجله آمریکایی Fortune جزو 40 نفر از موفقترین چهرههای تجاری کمتر از 40 سال آمریکا قرار داشت.