شنبه 30 تیر 1397 | به روز شده: 7 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 22 مرداد 1390 - 09:45:42 | کد مطلب: 142730 چاپ

آشنایی با روش تهیه تافی سیب

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
دسر کلاسیک تافی سیب را در 6 مرحله به راحتی تهیه کنید.

مرحله اول: موادی که لازم دارید عبارتند از:

سیب: 4 عدد؛ خوب شسته شود.

شکر قهوه‌ای: 220 گرم؛ موجود در قنادی‌ها

آب: 110 میلی‌لیتر

سرکه: یک قاشق چای‌خوری

کره: 25 گرم

یک  قابلمه و یک قاشق چوبی

یک دیس

کاغذ مخصوص شیرینی

مرحله دوم: سیب‌ها را به سیخ بکشید.

ساقه کوتاه سیب‌ها را جدا کرده و از همان قسمت، سیخ‌های چوبی را تا نیمه درون سیب‌ها فرو کنید.

مرحله سوم:‌ مخلوط تافی را آماده کنید.

یک قابلمه را روی حرارت زیاد قرار داده ابتدا شکر و سپس آب را به آن اضافه کرده و تا حدی که شکرها آب شوند آن را حرارت دهید.

وقتی کمی جوشید سرکه و کره را به مخلوط اضافه کرده و 10- 7 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید.

مرحله چهارم: برای اطمینان از آماده شدن کارامل،‌ آن را امتحان کنید.

کاسه‌ کوچکی آماده کرده و پس از 10- 7 دقیقه که کارامل جوشید و تیره رنگ شد قطره‌ای از آن را برداشته و درون کاسه آب بریزید اگر فورا خودش را گرفت و سفت شد مطمئن باشید کارامل آماده است.

مرحله پنجم: سیب‌ها را روکش کنید.

هر کدام از سیب‌ها را جداگانه درون کارامل کاملا غلتانده تا تمام قسمت‌های سیب روکش کاراملی شود. سپس آن‌ها را روی سینی که از قبل درون آن را کاغذ شیرینی‌پزی قرار داده‌اید بچینید.

مرحله ششم: آماده سرو هستند.

وقتی سیب‌ها کاملا خنک شدند،‌ می‌توانید آن‌ها را میل کنید.

تافی سیب

www.videojug.com

در همین زمینه: