آشنایی با روش تهیه سیب‌زمینی سرخ کرده با سیر و جعفری

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این میان وعده خوشمزه نسبت به فست‌فود‌های دیگر، سالم‌تر است چرا که سیب‌زمینی‌ها ابتدا پخته ، سپس درون کره و سیر، سرخ می‌شوند.

مواد لازم برای 6 نفر:

سیب‌زمینی: یک کیلو و سیصد گرم،‌ به صورت خلال‌های درشت خرد شود.

روغن گیاهی: 4 قاشق چای‌خوری

نمک: سه چهارم قاشق چای‌خوری

مقداری روغن برای اسپری کردن

کره: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 8 حبه، ‌کاملا خرد شود ( حدود 5 قاشق چای‌خوری)

جعفری ریز شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده پارمسان: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه تنظیم کرده و گرم کنید.

• سه ماده اول را درون کیسه‌ای ( زیپ‌کیپ) ریخته و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• سیب‌زمینی‌ها را به صورت یک لایه روی سینی فر قرار داده و روی آن‌ها کمی روغن اسپری کنید.

• سینی را در حرارت 400 درجه به مدت 50 دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها پخته شده و هر دو طرف آن‌ها طلایی رنگ شود حرارت دهید.

• کره و سیر را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت کم به مدت 2 دقیقه حرارت دهید و هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید.

• سیب‌زمینی‌ها، جعفری‌های خرد شده و پنیر را درون تابه اضافه کرده و خوب آن‌ها را با هم آغشته کرده و کمی حرارت دهید.

• غذا آماده است تا سرد نشده آن را میل کنید.

سیب‌زمینی سرخ کرده با سیر و جعفری

www.myrecipes.com

در همین زمینه:
سه شنبه 12 مهر 1390 - 12:26:46
کد مطلب: 147503
نسخه چاپی
پربیننده ترین