مواد لازم برای 6 نفر:
شیر: 2 پیمانه
شکر: 200 گرم (یک پیمانه)
شکلات بدون مغز: 250 گرم یا 4 قاشق سوپخوری کاکائو
زرده تخممرغ: 6 عدد
آرد سفید نرم=2 قاشق سوپخوری سرخالی (40 گرم)
طرز تهیه:
* آرد را در ظرفی ریخته،شیر را کم کم روی آن می ریزیم و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود.
* مایه را روی حرارت ملایم گذاشته، مرتب هم میزنیم تا جوش آمده کمی غلیظ شود.
* کاکائو یا شکلات را در شیر ریخته،و همزدن را ادامه میدهیم تا شیر یکی دو جوش بزند.
*زرده تخممرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا کاملا سفید و سفت شود.
* شیر را کم کم روی زرده تخممرغ میریزیم و مخلوط میکنیم.
* یک بار دیگر ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا فقط مایه یک جوش بزند و خامی زرده گرفته شود.
* مایه را در ظرف مناسبی میریزیم و ظرف را در یخچال میگذاریم تا کرم سرد شده کمی سفت شود و با همان ظرف سرو میکنیم.
* میتوانیم 150 گرم خامه را با 3 قاشق سوپخوری پودر قند و کمی وانیل مخلوط کنیم و با همزن برقی بزنیم تا کمی سفت شود و خامه را در ظرف جداگانه ریخته با کرم سرو کنیم.
http://www.artakava.com