جمعه 9 مهر 1395 | به روز شده: 1 ساعت و 21 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
دوشنبه 1 خرداد 1391 - 16:46:58 | کد مطلب: 171385 چاپ

آشنایی با روش تهیه همبرگر خانگی

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین – شهره فرجی:
برای صرفه‌جویی در وقت و نیز سالم‌تر بودن غذا،‌ این همبرگر را در منزل تهیه کرده و آن را همراه با سبزی‌جات و سس باربکیو میل کنید.

مواد لازم:

گوشت و یا مرغ چرخ کرده: 250 گرم

پیاز متوسط: یک عدد؛ پوست کنده شود.

سیب‌زمینی متوسط:‌یک عدد؛ پوست کنده شود.

تخم‌مرغ: 2 عدد

آرد سوخاری: نصف تا یک پیمانه

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

• ابتدا سیب‌زمینی سپس پیاز را درون ظرف بزرگی رنده کنید.

• یکی از تخم‌مرغ‌ها را به ظرف اضافه کرده و با چنگال یا دست خوب هم بزنید.

• در این مرحله، ابتدا گوشت سپس تخم‌مرغ دیگر را اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید.

• پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنید. ( پودر را تا حدی اضافه کنید که مخلوط چسبندگی پیدا کند ولی خیلی خشک نشود).

• نمک و فلفل را تا حد نیاز به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط را به شکل 4 عدد همبرگر در آورید.

• همبرگرها را می‌توانید باربکیو کرده و یا درون تابه سرخ کنید.

 همبرگر خانگی