شنبه 10 مهر 1395 | به روز شده: 31 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 28 مرداد 1391 - 09:02:50 | کد مطلب: 181434 چاپ

آشنایی با روش تهیه قارچ سوخاری

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
قارچ سوخاری خوشمزه و سرشار از پروتئین است و کمتر کسی می‌تواند از آن صرفنظر کند.

مواد لازم:

*قارچ: نیم کیلو

*سیر: ریز شده دو حبه

*پیاز: متوسط ریز شده یک عدد

*آرد: یک و نیم فنجان

*آرد ذرت: یک قاشق سوپ‌خوری

*آب: یک و نیم فنجان

*نمک: نصف قاشق چای‌خوری

*فلفل: یک پر

*پودر کاری: نصف قاشق چای‌خوری

*بیکینگ‌پودر پودر: نصف قاشق چای‌خوری

*روغن گیاهی

*لیمو و جعفری برای تزئین

طرز تهیه:

* آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .

* آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.

* سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.

* در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند.

* قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.

قارچ سوخاری

http://ashpaziema.com