یکشنبه 1 مهر 1397 | به روز شده: 55 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 16 فروردین 1386 - 21:19:20 | کد مطلب: 18881 چاپ

آشنایی با عوامل خطرساز در خفگی کودکان

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
خفه‌شدن در کودکان کم‌سن اغلب ناشی از غذاهایی است که برای آنها مناسب نیست، یا به نحو مناسب تکه‌تکه و آماده نشده است.

غذاهایی که سفت و گرد هستند از این لحاظ بیشترین خطر را برای کودکان دارند، و باید یا به دقت قطعه‌قطعه شوند یا اصلاً به کودک داده نشوند.

از جمله غذاهایی که بیشترین خطر خفگی در کودکان کم‌سن را دارند می‌توان به اینها اشاره کرد:

  • هات‌داگ یا قطعات بزرگ سوسیس و سایر گوشت‌های آماده.
  • مغز‌های خوراکی مانند بادام و فندق و تخمه‌ها.
  • مکعب‌ها یا تکه‌های پنیر.
  • دانه کامل انگور و سبزی‌های خام.
  • پاپ‌کورن.
  • آب‌نبات‌هایی که سفت و چسبنده هستند و آدامس.
  • کره بادام‌زمینی.

 HealthDay News, 5 Apr., 2007

در همین زمینه: