یکشنبه 1 مهر 1397 | به روز شده: 34 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 3 آبان 1391 - 15:08:12 | کد مطلب: 188951 چاپ

آشنایی با روش تهیه توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
گوشت چرخ‌کرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوش‌مزه هستند.

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

پیازداغ: 3 قاشق چای‌خوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم

آب: 500 میلی‌لیتر

ارزن خوراکی بدون پوست: 300 گرم

عدس پخته: 100 گرم

کشک: 250 میلی‌لیتر

سیر داغ: 3 قاشق سوپ‌خوری

نعنا داغ: یک قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل کرده در آب: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

* پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.

* اکنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیافزایید و صبر کنید تا بجوشد.

* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

* سپس عدس پخته را بیافزایید و مخلوط کنید.

* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.

* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.

توگی سَرداغی

منبع: آشپزباشی - شماره 44

در همین زمینه: