سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین- ندا شریف: نور ملایم و بوی شیرین شمع‌های لیمو، فضای خانه را دلپذیر می‌کند. به‌راحتی می‌توانید در خانه ‌با استفاده از پوست لیمو و موم؛ شمع معطر درست کنید.

آشنایی با ساخت شمع لیمویی

هنگام ریختن موم دقت کنید دمای آن حتما مناسب (180 درجه) باشد. در صورتی که خیلی داغ باشد، تمام رطوبت لیمو را خواهد گرفت و اگر خیلی سرد باشد، خوب نمی‌بندد.

بهتر است یکی دو روز بعد از درست کردن شمع، از آن‌ها استفاده کنید.

برای ساختن 24 تا شمع لیمویی به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

  • 12 عدد لیمو
  • چاقو
  • قاشق هندوانه
  • دماسنج شیرینی‌‌پزی
  • ½ قاشق چای‌خوری روغن لیمو
  • فتیله
  • نگهدارنده فتیله
  • 450 گرم موم
  • قلم‌موی کوچک


طرز ساخت:

1- لیموها را به صورت طولی برش بزنید. آن‌ها را تا جای ممکن بدون پاره شدن پوست فشار دهید تا آبشان گرفته شود. محتویات داخل لیمو را با قاشق هندوانه درآورید.

2- از دو ظرف برای ذوب کردن موم استفاده کنید. در یکی آب و در ظرف کوچک‌تر موم اضافه کنید و حدود 180 درجه حرارت دهید. دما را با دماسنج شیرینی‌پزی چک کنید. شعله را خاموش و روغن لیمو را اضافه کنید.

3- 7.5 سانتی‌متر از فتیله را ببرید و انتهای آن را گره بزنید. سر دیگر آن را از نگهدارنده فتیله رد کنید. آن را بکشید تا گره در ته نگهدارنده قرار بگیرد.

4- فتیله و نگهدارنده را در موم غوطه‌ور کنید. این کار باعث می‌شود فتیله سفت و راست شود. نگهدارنده فتیله را به ته لیموهای نصفه فشار دهید تا بچسبد. بگذارید فتیله خشک شود.

5- موم را به پوست لیموها اضافه کنید تا لبه آن را پر کند. با استفاده از یک قلم‌موی کوچک لبه لیمو را با موم بپوشانید. بگذارید شمع حدود 4 ساعت خشک شود.

http://www.marthastewart.com

کد خبر 199351
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز