دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۶
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: سالاد لبنانی (عربی) تبوله، سرشار از مواد مغذی و سالم است.

آشنایی با روش تهیه سالاد تبوله (سالاد لبنانی)

مواد لازم:

بلغور گندم: نصف پیمانه

آب: 2 پیمانه

جعفری تازه و خرد شده: 3- 2 پیمانه

نعنا: نصف پیمانه، خرد شود.

پیازچه: یک چهارم پیمانه، خرد شود.

گوجه‌فرنگی متوسط: 4- 3 عدد، خرد شود.

روغن زیتون: 2 قاشق سوپ‌خوری

آب نصف یک لیمو

نمک: مقدار لازم

روش تهیه:

• درون کاسه بزرگی، بلغور را ریخته و روی آن را آب جوش بریزید. 60 - 30 دقیقه صبر کنید تا بلغور نرم شود.

• بلغور را درون آبکش ریخته و آب اضافی آن را خارج کنید.

• درون کاسه بزرگی، بلغور، جعفری نعنا، پیازچه و گوجه‌فرنگی را با هم مخلوط کنید.

• سپس روغن زیتون و آب لیمو و نمک را به سالاد اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• سالاد تبوله را یا می‌توانید فورا میل کنید یا به مدت یک روز درون یخچال نگه دارید.

سالاد تبوله

http://www.gimmesomeoven.com

کد خبر 212705
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز