همشهری آنلاین: سیدمحمدحسین فرزند حاج حسین علم الهدی در سال ۱۳۳۷شمسی در شهرستان اهواز به دنیا آمد.

سیدمحمدحسین علم الهدی

وی از 14 سالگی فعالیت های ضد رژیم طاغوت را آغاز کرد و بدنبال آن بارها گرفتار زندان و شکنجه شد.

از جمله فعالیت های شهید پیش از پیروزی انقلاب اسلامی می توان به انفجار شهربانی کرمان، تخریب سیرک، راه اندازی و حضور فعال در تظاهرات عاشورای سال 53 ، فعالیت در گروه موحدین، تخریب کنسولگری عراق، ترور نماینده مجلس طاغوت و ترور مستشار آمریکایی اشاره کرد.

در سال 53 توسط ساواک دستگیر و زندانی شد و پس از آزادی فعالیت های سیاسی خود را علیه رژیم ادامه داد.

سیدمحمدحسین در سال 56 وارد دانشگاه فردوسی مشهد شد و در رشته تاریخ ثبت نام کرد و در مدت حضور در مشهد، بسیاری از کتب تاریخی اعم از فارسی و عربی را مطالعه و یادداشت برداری کرد.

مقابله با افکار انحرافی در بین دانشجو و اساتید از جمله فعالیت های فرهنگی شهید علم الهدی بود، وی نقشی فعال در هماهنگی تظاهرات و اعتصابات دانشگاه داشت و تکثیر، پخش اعلامیه های حضرت امام(ره) در تظاهرات خیابانی و درگیری های دانشجویان با گارد دانشگاه و آتش زدن مرکز پلیس از دیگر فعالیت های آن مرد آسمانی بود.

حضور فعال در کمیته استقبال حضرت امام(ره) به عنوان محافظ مسلح، همراهی با دانشجویان پیرو خط امام(ره) در لانه جاسوسی و افشای ماهیت مدنی نخستین استاندار خوزستان از جمله فعالیت های شهید علم الهدی در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بود.

شهید علم الهدی با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل شد و با وجود اینکه از فرماندهان رده بالای جنگ تحمیلی در منطقه و دارای مسوولیت های مهم اجرایی بود، همچون دیگر پاسداران کار می کرد و نگهبانی می داد.

وی در دی سال 59 در هویزه به اتفاق عده ای دیگر از غیور مردان فقط با چهار قبضه سلاح «آر.پی.جی» و مقدار اندکی اسلحه در محاصره دهها تانک عراقی قرار گرفتند و تا آخرین نفس مقاومت کرد و با همراهانش به درجه رفیع شهادت نایل و فرزند جاوید خوزستان نام گرفت.

حدیث دانشجویان شهید، حکایت عاشقانی است که ندای تاریخی «هل من ناصر ینصرنی؟ و هل من معین یعیننی؟» آموزگار خویش در مکتب جهاد و شهادت را لبیک گفته و جام هستی را به تیرگی شرک، تباهی کفر و سیاهی ستم نیالودند.

اکنون ما امروز وارثان آن دانشجویان شهیدی هستیم که در باتلاق های شلمچه، قله های کردستان، جزایر مجنون، دشت فکه، میعادگاه هویزه و طلاییه، چون شمع سوختند تا اندیشه ناب انقلاب اسلامی استمرار یابد و سنگرهای کلیدی جهان را فتح کند.

به پاس تجلیل از رشادت های دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) بویژه شهید علم الهدی، 16 دی ماه، روز «شهدای دانشجو» نام گرفته است.

شانزدهم دی ماه 1359 سالروز شهادت حماسی شهدای هویزه به فرماندهی شهید «سیدمحمدحسین علم الهدی» است.

همان شهدايی که با اهدای جان خود به دفاع از ایران اسلامی برخاستند تا برای همیشه تاریخ نام دانشجویان که با خون خود وطن و نظام جمهوری اسلامی را پاس می دارند، زنده بماند.

کد خبر 283335

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha