شنبه 31 شهریور 1397 | به روز شده: 44 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
پنجشنبه 5 بهمن 1396 - 12:06:00 | کد مطلب: 308670 چاپ

مجله پنیر

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
پنیر یکی از گونه‌های لبنیات است که در صدها گونه مختلف از شیر تهیه و در اکثر نقاط جهان مصرف می‌شود.

cheese

پنیر را از دَلَمَه‌شدن شیر، معمولا شیر گاو، گاومیش، بز و گوسفند تهیه می‌کنند.شیر از طریق کشت باکتری‌ها ترش (اسیدی) می‌شود.

سپس با اضافه شدن آنزیم Rennen (مایهٔ پنیر) و یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دَلَمَه می‌شود و شیر بسته‌شده و آب پنیر بدست می‌آید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پخت و پز ذوب می‌شوند.

اين مجله در همشهري آنلاين انواع پنیرها، آداب استفاده از آن‌ها و نقش آن را در پخت و پز بررسي مي‌كند.

براي اينكه با پنیر اين مادهٔ غذایی باستانی بيشتر آشنا شويد. بر روي لينك‌هاي زير كليك كنيد: