دوشنبه 30 بهمن 1396 | به روز شده: 18 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 26 مرداد 1395 - 13:45:38 | کد مطلب: 343407 چاپ

آشنایی با روش تهیه توپک مرغ و پنیر موزارلا

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
توپک مرغ و پنیر موزارلا از انواع پیش غذاهای خوشمزه‌ای است که میز غذای شما رو زیباتر می‌کنند.

مرغ و پنیر موزارلا

  • مواد لازم براى تهیه توپک مرغ و پنير موزارلا :

۴۵٠ گرم مرغ چرخ کرده

نمک و فلفل

٢٠٠ گرم پنیر موزارلا تازه

٢ قاشق غذاخورى سس باربیکیو

آرد سوخارى

  • طرز تهیه توپک مرغ و پنير موزارلا:

مرغ، سس، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم،

موزارلا را خرد کرده، مرغ را به صورت توپ‌هاى کوچک در مي‌آوريم.

وسط هر کدام یک تکه موزارلا قرار می‌دهیم.

در آرد سوخارى می‌چرخانیم و روى سینى فر که با کاغذ روغنى پوشانده شده، می‌چینیم و در دماى ١٧٠ درجه سانتی‌گراد به مدت ٢٠ دقیقه می‌پزیم تا طلایى شود، و با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

نوش جان و لذت ببرید!

foodfa.com