جمعه ۱۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۴:۳۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: مارچوبه گیاهی بلند و باریک است که در بهار و اوایل تابستان جوانه می‌زند.

آشپزی

قطر ساقه‌های این گیاه بین اندازه یک مداد تا انگشت شست متغیر است و به خاطر عطر بی‌نظیرشان در آشپزی کاربرد زیادی دارند. رایج‌ترین نوع مارچوبه رنگی سبز دارد که گاهی انتهای آن بنفش کمرنگ است. در هنگام خرید دنبال مارچوبه‌های ترد و صاف باشید و دقت کنید که دو سر آن هم سفت باشد.

اگر مارچوبه‌ها را لای کاغذی مربوط بپیچید و در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید تا چهار روز تازه می‌مانند. ساقه‌ها را پیش از مصرف پاک کنید.

برای تمیز کردن ساقه‌های مارچوبه قسمت سفت دو انتهای آن را ببرید و دور بیاندازید.

کد خبر 35589

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز