سه شنبه 29 خرداد 1397 | به روز شده: 1 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 22 اسفند 1396 - 12:32:08 | کد مطلب: 400785 چاپ

آشنایی با روش تهیه شیرینی پسته و کشمش: مخصوص عید نوروز

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
برای تهیه این شیرینی خوش طعم، می‌توانید به جای کشمش از انواع میوه‌های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.
  • مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش:

کره 100 گرم

شکر 150 گرم

تخم مرغ يك عدد

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

عسل يك قاشق سوپ‌خوری

آرد 125 گرم

جو پرک 125 گرم

پسته تست و خرد کرده 100 گرم

کشمش 100 گرم

  • روش تهیه شیرینی پسته و كشمش:

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن‌برقی هم بزنید تا لطیف و یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.

در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه‌ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

منبع: بیتوته