جمعه 3 آذر 1396 | به روز شده: 9 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 7 اردیبهشت 1387 - 20:16:10 | کد مطلب: 49892 چاپ

آشنایی با روش تهیه دسر موز و بستنی

زندگی > تغذیه - معمولا برای درست کردن دسرها وقتی قرار است از موز استفاده کنیم، آن را تکه‌تکه کرده یا در مخلوط‌کن ریخته و با شیر، بستنی یا هر ماده دیگری مخلوط می‌کنیم

ولی این بار قرار است با استفاده از موز سرخ‌شده به همراه بادام و بستنی، دسر خوشمزه‌ای آموزش دهیم. این دسر طعم و مزه‌ای متفاوت با آنچه تا به حال خورده‌اید دارد که از خوردن آن پشیمان نمی‌شوید.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- 6 عدد موز کوچک
- 50 گرم یا یک چهارم پیمانه کره
- تخم داخل 4 عدد هل (کوبیده شده)
- 50 گرم یا یک دوم پیمانه بادام پرک پوست‌کنده
- آب و پوست رنده شده یک عدد لیموترش کوچک
- 50 گرم یا یک سوم پیمانه پودر قند
- 2 قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال یا آب آناناس
- بستنی وانیلی

  طرز تهیه:

1 - موزها را پوست کنده و به صورت طولی به 2 نیم ببرید، سپس نصف مقدار کره را در تابه‌ای بزرگ بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. پس از آن، نیمی از موزها را داخل کره ریخته و تا اندازه‌ای سرخ کنید که طلایی رنگ شوند. حالا موزها را برگردانده و طرف دیگر آنها را نیز سرخ کنید.

2 - وقتی موزها پخت، جای آنها را به موزهای خام داده و آنها را نیز به همین طریق سرخ کنید.

نکته: مراقب باشید موزها را آن‌قدر سرخ نکنید که له شوند؛ در ضمن از موزهای له و خیلی رسیده استفاده نکنید زیرا ممکن است در مرحله سرخ کردن، له شده و شکل ظاهری‌شان تغییر کند.

3 - باقیمانده کره را در تابه دیگری ریخته و روی شعله اجاق گاز آب کنید. سپس دانه‌های هل و بادام را به آن اضافه کرده و تفت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.

4 - پوست رنده‌شده لیموترش را همراه پودر قند و آب پرتقال یا آب آناناس به آنها اضافه کرده و مقداری حرارت دهید تا کمی غلیظ شود. این، در واقع سس این‌دسر است.

5 - در پایان، موزهای سرخ شده را داخل ظرفی چیده و سس را روی آن بریزید و با بستنی سرو کنید.

در همین زمینه: