شنبه 31 شهریور 1397 | به روز شده: 43 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
سه شنبه 21 خرداد 1387 - 22:46:38 | کد مطلب: 54575 چاپ

آشنایی با خواص آجیل

زندگی > تغذیه - معمولا خوردن تنقلات، عذاب وجدان به دنبال دارد و کابوس چاقی، لذت خوردن آنها را از بین می‌برد.

اما اگر انتخابی هوشمندانه داشته باشیم، می‌توانیم ضمن لذت بردن از خوردن تنقلات، به سلامت بدن و افزایش طول عمر خود کمک کنیم.

به گفته پزشکان، آجیل یکی از سالم‌ترین تنقلات است که ضمن برخورداری از طعمی خوب و عامه پسند، درصد قابل توجهی از نیاز بدن به املاح و ویتامین‌ها را تامین می‌کند. برای مثال، خوردن یک مشت آجیل در روز به افزایش قدرت ماهیچه‌ها کمک می‌کند.

همچنین آمینواسید موجود در دانه‌ها و آجیل با بیماری‌های قلبی مقابله کرده و در افزایش کارایی مغز موثر است. از سوی دیگر آجیل با در اختیار داشتن اسید‌های چرب امگا- 3 و مقدار قابل توجهی ویتامین E ، به جنگ پیری می‌رود.

به گفته پزشکان روند پیر شدن سلول‌ها پس از 35 سالگی آغاز می‌شود. در این زمان پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده و ماهیچه‌ها شل می‌شوند که یکی از خواص آجیل و دانه‌ها مقابله با این روند است.

البته توجه داشته باشید که نباید درمصرف آجیل به خصوص آجیل‌های شور زیاده روی کرد زیرا در این صورت به جای مقابله با پیری، عمر خود را کوتاه می‌کنیم.