سه‌شنبه ۱ مرداد ۱۳۸۷ - ۰۴:۰۳
۰ نفر

در میان صیفی‌جات تابستانی، گرمک یکی از پرخاصیت‌ترین آنهاست که فقط مدت زمان محدودی در میوه‌فروشی‌ها یافت می‌شود.

دسر

این میوه را که در مقایسه با طالبی کمتر شیرین است، می‌توانید همراه با بستنی ژله‌ای میل کنید تا کمبود شیرینی آن با بستنی جبران شود.

البته اگر گرمک پیدا نکردید، از طالبی هم می‌توانید استفاده کنید.

  مواد لازم برای 8نفر:

- گرمک یا طالبی متوسط؛ یک عدد
- ژله طالبی، یک بسته
- بستنی وانیلی؛ یک و نیم لیوان
- آب جوش؛ یک لیوان

  روش تهیه:

1 - ابتدا گرمک یا طالبی را بشویید و با چاقوی تیز به 2قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس تخم‌های داخل هر نیمه را خارج کرده و گوشت آنها را با استفاده از قاشق‌ یا چاقویی کوچک تا یک‌و نیم‌سانتی‌متری پوست، خالی کنید.

2 - گوشت طالبی یا گرمک را با چاقو به قطعات ریز خرد کنید و داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. حالا هر کدام از پوسته‌ها را داخل کاسه‌ای متناسب با اندازه آنها قرار دهید.

3 - بستنی وانیلی را از فریزر خارج کنید و کمی صبر کنید تا در هوای معمولی اتاق کمی شل شود.
در این فاصله، کاسه بلوری متوسطی آماده کنید و پودر ژله را در آن بریزید. سپس آب جوش را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا پودر ژله به‌طور کامل در آب جوش حل شود.

4 - به جای اینکه طبق روش معمول درست کردن ژله، آب سرد اضافه کنید، یک و نیم لیوان بستنی کمی شل شده را در کاسه محتوی محلول ژله‌ای بریزید و خوب هم بزنید.

5 - هر یک از نیمه پوسته‌های گرمک یا طالبی را با مقداری از گرمک یا طالبی خرد شده به همراه بستنی ژله‌ای مایع پر کنید. سپس پوسته‌ها را به یخچال انتقال دهید و چند ساعت صبر کنید تا بستنی ژله‌ای داخل گرمک یا طالبی کاملا سفت شود. پس از آن شما می‌توانید با چاقو هر نیمه را به چند قسمت تقسیم کنید. به این ترتیب خواهید دید که بستنی ژله‌ای نیز همراه با گرمک یا طالبی بریده می‌شود.

کد خبر 58536

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز